Niki Hilton je rođena u vrlo bogatoj porodici, a udala se u još bogatiju. Njeno udato prezime je Rotšild, a njenim brakom spojene dve dinastije - vlasnika američkih hotela "Hilton" i otmenih engleskih bankara.

Zato je neobično što je često vidimo u "običnoj" modnoj kombinaciji. Očito je da čak ni bogatašica ne može da odoli trendu koji pripada jeftinoj, uličnoj modi.

Farmerke i košulja, recept su za trendi kombinaciju koju i vi morate imati ove sezone. Najmodernija košulja je prugasta, bilo da su to one uske pruge ili nešto šire kakve nosi Niki. 

niki hilton 0778646223-min.jpg
Profimedia 

Plava je, takođe, veliki trend - nose se sve nijanse, počevši od pastelnih, pa do jarkih poput "kobalt" ili marinskoplave. Niki je odabrala uske farmerke, koje naglašavaju njenu vitku liniju, a sve je upotpunila efektnim detaljima. 

Skupocena bež torba ima delove od kože u prirodnoj boji, a s njom se uklapa jednostavan kaiš. "Šanel" polusandale sa otvorenom petom i naočare za sunce u desenu kornjačevine dovoljne su za dnevnu kombinaciju koja bi bila moderna u svim prestonicama sveta. 

Pogledajte i druga modna izdanja Niki Hilton u galeriji slika!

Profimedia Modna izdanja čuvene bogatašice.

Tekst: Lepa&Srećna