Nema dobro obučene modne influenserke bez belih pantalona. I to ne jednih! Bele pantalone su danas postale ravnopravna alternativa crnim, pa moda nalaže da imate bar dva-tri para. 

Nose se i usred zime, a naročito tokom proleća i leta. Trendseteri kažu da se mogu kombinovati uz bilo šta, ali ako želite da izvučete onaj "instagramski" stil, ovo su pravila koja treba poštovati.

Najmodernije su, trenutno, ravne pantalone ili one sa širim nogavicama. Poznate su pod imenom "mum`s jeans", porub je obično iznad članka i neretko malo iskrzan. Koliko god da vam je najudobnije da, uz njih, obujete "džombaste" patike, ta kombinacija nije baš najuspelija.

bele pantalone 9.jpg
Instagram / lydiajanetomlinson 

Tako ostaje vidljiv samo mali deo noge, a ona će izgledati izduženo tek ako odaberete plitke cipele, recimo, baletanke.

Dobra za kombinivanjemože da bude i nežna sandala u "nude" boji, sa visokom štiklom. Uz ovakve bele pantalone možete lepo da uklopite sako, ali pazite da vrsta materijala i boja ne daju preveliki kontrast. Crni plišani sako i svečana bluza? Nikako, odaberite svetli blejzer i belu majicu. 

bele pantalone 6-min.jpg
Instagram / lydiajanetomlinson 

Crni sako i elegantne čizme lepo će pristajati samo uz široke bele pantalone od finog materijala, sa falticama u struku i peglanom ivicom po sredini nogavica. Još kombinacija sa belim pantalonama pogledajte u galeriji slika.

Instagram / lydiajanetomlinson Izaberite odgovarajuću obuću i odeću.

Tekst: Lepa&Srećna