Mnoštvo raznovrsnih stilova i boja - od jarkih, preko pastelnih do crne ili bele, pa sve do neutralnih daju vam prostor i širinu da se igrate sa svojim modnim kombinacijama svakodnevno.

6 - Deichmann foto.jpg
Promo 

Sada su izrazito dominantne i jarke, snažne boje poput narandžaste, ružičaste, zelene ili plave, koje se mogu videti na najrazličitijim modelima i svojom snažnom prisutnošću najavljuju leto!

8 - Deichmann foto.jpg
Promo 

Happy fashion moto je nove letnje mode, a moto "Konačno sunce!" treba proslaviti!

7 - Deichmann foto.jpg
Promo 

Nove trend-kombinacije predstavljaju mešavinu različitih stilova pa su svevremenski šik.

10 - Influenseri Tina Grabež, Aleksa Todorović i Jovana Arsić.jpg
Promo 

Boje su nešto što ulepša svaku modnu kombinaciju, a u novoj kolekciji možete pronaći mnoge modele za svaki dan, kao i za večernje kombinacije.

3- Milica Novković sa decom.jpg
Promo 

Bilo da ste više ljubitelj štikli ili ravnih loaferki i modnih patika, Deichmann je u svojoj kolekciji obuhvatio modele po svačijem ukusu.

2 - Strahinja Ćalović sa decom.jpg
Promo 

Kako je Deichmann brend za celu porodicu, modnom pistom su pored manekenki prošetale i VIP ličnosti kao što je glumica Bojana Ordinačev, koja je prošetala pistom i pokazala kako mama može biti šik a u isto vreme da joj bude ugodno u obući jer je Deichmann takav spoj – komfora i mode; dok je njen sin prošetao u patikama namenjenim za najmlađe.

12 - Deichmann.jpg
Promo 

Pored Bojane i manekenki, na pisti su se našli i poznati influenseri Strahinja Ćalović i Milica Novković sa svojim porodicama, a reviju je zatvorila dečija plesna grupa iz plesne škole Ris, gde su najmlađe članice otplesale u novoj Deichmann dečijoj kolekciji.

9 - Dečija plesna grupa Ris.jpg
Promo 

Posetite Deichmann prodavnice i ulepšajte sebi prve sunčane dane uz Summer Spring kolekciju!

1 - Bojana Ordinačev sa sinom.jpg
Promo 

Tekst: Promo