Jednostavne i efektne modne kombinacije glavna su tema Instagram profila Kejti Hačins, pa nije ni čudo što je prati skoro milion ljudi. Ona im je stilska inspiracija i uzor kad je reč o negovanju lepote. 

Saveti za modu lepe Kejti, na prvi pogled, deluju poznato, ali zbog načina na koji ih ona primenjuje vredi ih pročitati. Njen moto je da ne morate imati mnogo odeće, ali da ona treba pažljivo odabrana i lepo održavana.

Popularna influenserka voli moderne kombinacije, ali sačinjene od klasičnih komada. Zato crna preovlađuje u njenoj garderobi. 

"Morate imati dobar crni sako, crne pantalone, helanke", kaže Kejti. "Valja imati i kožne crne pantalone, dobre čizme, tašnu i, eventualno, bar jedan takav džemper. Međutim, uz crne pantalone i sako, ja ću rado obući duksericu ili najobičniju belu majicu - tako se izbegava dosadan izgled poslovnog odela." 

moda kombinacija 5.jpg
Instagram / kateehutchins 

Obavezan detalj u Kejtinom odevanju je moderan nakit. "Sat, ogrlica i minđuše su moj zaštitni znak. Ja volim zlato, ali vi možete odabrati nešto drugo. Posvetite vremena izboru i nemojte da vas mrzi da ga uvek nosite." Ona kao nakit posmatra i naočare za sunce - ne izlazi nikuda bez njih, a takođe smatra da mogu da daju poseban "šmek" svakom autfitu.

moda kombinacija 11 nakit naocare-min.jpg
Instagram / kateehutchins 

Koliko god odeće da imate, ona mora biti u besprekornom stanju, kaže Kejti. "Kad kupujem nešto novo, vodim računa o veličini i redovno nosim na prepravku sve što mi se ne uklapa po merama. Izuzetak su oversajz komadi, ali sve drugo volim da bude uz mene", objašnjava influenserka. "Bele patike moraju uvek da se blistaju kao nove, crne cipele ili čizme moraju da budu uglancane."

Kejti je popularna i zbog garderobe u neutralnim tonovima koju naročito voli, a njene kombinacije pogledajte u galeriji slika!

Instagram / kateehutchins Suknje, pantalone, sakoi i obuća u neutralnim tonovima.

Tekst: Lepa&Srećna