Ne prođe dan, a da se ne uverimo da u sukobu Instagrama i realnosti upravo stvarnost obično gubi bitku. Sa svih strana nam stižu slike lepih žena, bujne kose, blistave kože i efektnog izgleda.

Nije ni čudo što poželimo da i mi imamo baš takvu šminku ili frizuru, pa ponesemo sliku ili video snimak u salon da bismo lakše objasnili šta nam se to dopada. Baš je to uradila i Eleri Krojton, koja je želela da ulepša nokte po najnovijoj modi. Međutim, rezultat je bio - za plakanje.

Devojka je poželela minimalistički manikir, sa osnovom u bež boji i dve tanke linije u plavoj boji. Dobila je nešto što samo ima isti opis, ali po izgledu nimalo ne liči na model koji je Eleri pokazala manikirki. Pre podseća na - dečji crtež!

Britanski mediji su "uhvatili" priču na TikToku, pa je devojka začas postala "influenserka" - njen video, jedini koji je dosad objavila na ovoj platformi, već je pregledan više od 3,5 miliona puta. 

"Danas ću zaspati u suzama", napisala je na TikToku, uz video snimak u kojem se čini da čas plače, a čas se smeje. Ljudi komentarišu: "O moj Bože, molim te reci da nisi platila ovo", "Izgledaju kao da ih je 12-godišnjakinja crtala bojicom". Pogledajte i sami, efekat je zaista veoma loš.

@ellerycrouton respectfully crying myself to sleep tonight #fyp#nails#inspo original sound - Kneely_Knight

Tekst: Lepa&Srećna