Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NAJKVALITETNIJA MUŠKA OBUĆA: Samo za vas koji cenite udobnost i originalan dizajn!

Vreme je za nove promene, a najlakše je krenuti od ličnog stajlinga. Izaberite da koračate sigurnim i prefinjenim korakom kroz sve životne prigode.

 Naslovna Men concept januar.jpg Izvor: Promo

Tekst: Promo

Obuća koju vam predstavljamo je upravo ono što će vam u tome pomoći, jer je ručno izrađena od najkvalitetnije prirodne kože. Sa ovim modelima osećaćete udobnost i samopouzdanje pri svakom koraku. Vreme je da začinite vaš outfit i unesete svežinu koja će vas ispuniti radošću. U nastavku pogledajte cipele koje smo izdvojili za vas!

Cipele Chelsea izrađene su ručno od vrhunske kože i prema unikatnom nacrtu i garantuju vam lak i siguran korak. Dostupne boje: crna, kamel, siva i zelena. Porudžbinu uradite klikom OVDE ili pozivom na broj 011/442-05-02, po ceni od 7.100 rsd.

 1 Men concept januar.jpg Izvor: Promo

Cipele Tripy boot izrađene su ručno od vrhunske kože i prema unikatnom nacrtu i garantuju vam lak i siguran korak. Dostupne boje: bež i crna. Porudžbinu uradite klikom OVDE ili pozivom na broj 011/442-05-02, po ceni od 7.100 rsd.

 2 Men concept januar.jpg Izvor: Promo

Patike Magnum sport izrađene su ručno od vrhunske kože i prema unikatnom nacrtu i garantuju vam lak i siguran korak. Dostupne boje: siva i braon. Porudžbinu uradite klikom OVDE ili pozivom na broj 011/442-05-02, po ceni od 7.600 rsd.

 3 men concept januaaar.jpg Izvor: Promo

Cipele Tetry boot izrađene su od visokokvalitetne kože. Dostupne boje: crne, svetlo braon i tamno braon. Porudžbinu uradite klikom OVDE ili pozivom na broj 011/442-05-02, po ceni od 7.600 rsd.

 4 Men concept januaarr.jpg Izvor: Promo

Cipele Tetry loaf plave - ovaj unikatni model sigurno će učiniti da budete primećeni i jedinstveni. Porudžbinu uradite klikom OVDE ili pozivom na broj 011/442-05-02, po ceni od 7.600 rsd.

 5 Men concept januar.jpg Izvor: Promo

Cipele Tripy Pietro Rosso - bordo izrađene su ručno od vrhunske kože i prema unikatnom nacrtu i garantuju vam lak i siguran korak. Porudžbinu uradite klikom OVDE ili pozivom na broj 011/442-05-02, po ceni od 7.600 rsd.

 6 Men concept januar.jpg Izvor: Promo

*Obratiti pažnju na dužinu unutrašnjeg gazišta, kod nekih modela su kalupi veći za broj.

 dužinagazista-1800.jpg Izvor: Promo

*Klikom OVDE pogledajte kompletnu ponudu kvalitetne muške obuće.

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije