Zima nam je donela pregršt modnih trendova, ali ono što već godinama ne izlazi iz mode je kvalitetna rolka. Ona može da se kombinuje i uz suknje i uz pantalone, a sa bojama možete da se igrate - od upečatljivih nijansi roze, žute, crvene, zelene ili plave pa sve do neon tonova, svaka boja pronašla je svoje mesto i idealna je da se razbije monotonija zimske klasike.

Modna blogerka iz Njujorka, Meri Orton ima savet kako da nosimo ovaj omiljeni zimski komad, a posebno ako želimo da nosimo preko rolke ogrlicu. Ona je na tik-toku otkrila kako nosi rolku, a svi su oduševljeni, a dokaz je to što je njen video dostigao čak 2,9 miliona pregleda.

"Žao mi je što moram ovo da vam kažem, ali verovatno progrešno nosite rolku", rekla je i objasnila da je tajna u nameštanju kragne. Većina žena ostavlja presavijenu sa spoljne strane, a zapravo je caka da se ona uvuče unutra. Na taj način vrat izgleda elegantno, a kada rolku nosite tako i svi ostali asesoari mogu savršeno da se uklope.

"Tako će vam sve izgledati urednije, pogotovo ako želite da stavite slojevite ogrlice. Osim toga, mnoge rolke, ako kragnu savijte prema unutru izgledaju skuplje", rekla je Meri, a njeni pratioci su oduševljeni savetom.

Kako se pravilno nosi rolka tik tok/Mary Orton

Izvor: Lepa&Srećna