Kamel kaput ne gubi bitku ni ove godine, a Kejt Midlton je pokazala kakav model treba da izabere svaka žena. Ovo je večni klasik, kojeg je u modu zauvek uneo Ralf Loren. Poslužio se bojom skupocenog materijala pravljenog od kamilje dlake kakav su nekad nosili samo vladari i primenio je pri kreiranju sportske garderobe.

Današnji modeli kamel kaputa liče na one koje su nekad nosili polo igrači - imaju samo kaiš oko struka i mogu brzinski da se ogrnu, da se sportisti zaštite od jakog vetra. Žene su prigrlile takav stil, sviđa im se ležernost kroja, a i boja koja se uklapa u popularnu "neutralnu" paletu.

I Kejt Midlton, naravno, poseduje kamel kaput. Međutim, ona odabrala ono što sve dame treba da urade - model u skladu sa svojom figurom.

kejt midlton kamel kaput 0750409213-min.jpg
Profimedia 

Visoka princeza ne bi tako dobro izgledala umotana u bezlični kaput spuštenih ramena, širokog kroja, uvezan samo pojasom oko struka. Bila bi i velika šteta da tako sakrije svoju vitku figuru.

Zato ona nosi ukrojen model, sa ramenima na tačnom mestu, uglavljenim rukavima i diskretnim naramenicama. Dvostruko kopčanje je tu da ocrta lepo princezinu siluetu, ali i Kejt voli da se "modira" pa ga često nosi otkopčanog.

kejt midlton kamel kaput 0750709954-min.jpg
Profimedia 

Sad se pojavila u haljini smele, narandžastocrvene nijanse koja sa kamel kaputom čini odličan spoj. Kako se vama dopada ova kombinacija?

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna