Svi se utrkuju ko će da obuče Megan Markl. Supruga princa Harija je ovih dana u centru pažnje zbog serije "Megan i Hari" za koju se očekuje da će izazvati pravi "zemljotres". Nekadašnja glumica uživa da se oko nje diže prašina, a na dodeli nagrada za humanitarni rad i aktivnosti koju sa suprugom sprovodi kroz organizaciju "Arčivel", mamila je sve poglede.

Megan je blistala u beloj haljini "Luj Viton" koju je specijalnu za nju dizajnirao Nikolas Geskjer, koji je na mestu kreativnog direktora ove francuske modne kiće.

Haljina otvorenih ramena s dugačkim rukavima i dubokim prednjim prorezom, koji se najbolje video dok je izlazila iz auta, savršeno joj je pristajala. Vojvotkinja je napravila kontrast klasičnim salonkama u crnoj boji. 

Geskjer je za haljinu odabrao belu boju, jer ona simbolizuje mir, a odraz je i minimalistiškog stila koji Megan neguje otkako se udala za princa Harija. 

Poseban dodatak ovoj jednostavnoj, a moćnoj kombinaciji bio je zlatni prsten sa smargadom koji je pripadao princezi Dajani. Megan ga je nosila i na svečanom prijemu nakon svog venčanja.

Profimedia Megan i Hari na dodeli priznanja u Njujorku

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna