Svaka specijalna prilika nameće dilemu - šta obući? Dame obično dane provedu u potrazi za cipelama i tašnicom, a frizure i šminka su tek posebna priča. Ipak, garderoba nam zadaje najviše muke. Da li je mala crna haljina dobar izbor, ili možda dobro odelo? Sudeći po onome što nose poznate dame ni jedno i drugo. 

Najmodernije svečane haljine imaju izrez u predelu struka, a nekada i otvorena leđa. Materijali i boje mogu da se razlikuju, pa je tako Sanja Kužet ponela haljinu zelene boje koja je imala zlatnu šnalu sa prednje strane Ovaj odvažni model je istakao voditeljkinu savršenu figuru, i sasvim je sigurno da ovakve haljine stoje damama sa vitkom linijom.

 Sličan model je na rođendanu jednog magazina nosila i devojka Pavla Mensura, Nastasija Stošić, a Sofija Milošević je otišla korak dalje. 

Najmodernije svečane haljine
ATA / Antonio Ahel 

Manekenka je ponela haljinu koja je imala trakice i til i koja je namenjena samo onima koji imaju liniju kao Miloševićeva.

Najmodernija svečana haljina
Youtube/Printscreen/Svetski radio 

Inače, haljinu sa izrezom u predelu struka je prva nosila španska kraljica Leticija na jednom zvaničnom događaju. Ona često nosi pristupačne odevne komade, a haljinu popularnog španskog brenda "Cayro Woman" košta 62 evra. 

Midi dužine, blagog A kroja, sa puf rukavima i hrabrim izrezom u predelu struka .

Profimedia Španska kraljica Leticija u pink haljini sa prorezom na stomaku

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna