Treba vam crni kaput za predstojeće hladne dane? Nema žene kojoj ne treba. Najveći problem imate ako želite ženstveni model, jer moda za jesen i zimu diktira i dalje oborena ramena i oversajz krojeve.

Ako imate figuru u obliku "peščanog sata", kao Nina Badrić, nije vam lako. Hit kaputi prikrivaju vaše najlepše atribute, a pritom vas proširuju na mestima gde to uopšte ne želite. Međutim, pevačica je pronašla model za sebe, a sigurni smo da će se i vama dopasti.

Ovo je savršen kroj za haljinu, mantil-haljinu ili kaput za žene sa oblinama koje žele da istaknu svoju liniju. Ima jasnu formu, uglavljene rukave i odlično iskrojene uže revere. Dame koje žele da dodatno suze figuru treba da izbegnu dvoredno kopčanje. 

Na modelu koji Nina nosi ušivena su sitnija, presvučena dugmad koja kao da čine još jednu vertikalu - nenametljivo označavaju struk i sužavaju ga. Uz smoking kroj najbolje pristaje tanji vuneni štof lepog sjaja. 

Za ovako elegantan model kaputa ili mantil-haljine ne postavlja se pitanje - mora da ima postavu, slobodno čak i kontrastne boje. Ramena će dobro izgledati samo ako se ušiju lepe, naglašene naramenice, a dužina do pola lista je idealna za večernje čizmice ili salonke. Šta Nina nosi ispod kaputa? To ostaje tajna...

Sigurni smo da jedva čekate da pogledate još neke od lepih modela crnih kaputa, pa zato brzo prelistajte našu galeriju slika!

Instagram / sarahsunita, Instagram / 8fridays Najlepši modeli za zimu 2022 / 2023.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna