Neki će reći da ovu frizuru odavno poznaju, drugi da je ona već izašla iz mode, a treći da se upravo vraća na velika vrata. Kako i ne bi, kad je upravo ovako očešljana došla na Nedelju mode u Milanu Kim Kardašijan, a Zoi Dojč prošetala istu frizuru na zabavi kompanije Tifani u Njujorku.

Voli je i Kaja Gerber, baš kao i njena mama Sidni Kraford osvajala svet noseći je na modnoj pisti. Možete kosu da isfenirate ili uvijete na tople viklere, a onda treba da uradite samo jednu stvar...

Da napravite razdeljak sa strane! Za one koji su vešti u feniranju, ova frizura neće biti nikakav problem. Ako vam je ipak potrebna i mala pomoć, nanesite sredstvo za podizanje kose pri korenu, a možete i malo pene za učvršćenje.

kim kardasijan 0725197536.jpg
Profimedia 

Koristite najveću okruglu četku uz lice, a vrhove kose možete na kraju i da uvijete "figarom". Iščetkajte lokne, koren kose blago natapirajte i zagladite sitnim češljem i ovlaš naprskajte lakom. Krajevi kose neka ostanu lepršavi.

Za one dame koje muče muku sa masnijom kosom, dodatan savet - drugog dana nanesite malo suvog šampona na koren i sačekajte da deluje. Kosu ponovo stilizujte pomoću fena i četke i imaćete odličnu frizuru.

Pogledajte galeriju slika - u njoj su ideje za svaki oblik lica i tip kose.

Instagram / jastookes, Instagram / simoneashley Kaja Gerber, Zoje Dojč, samo su neke od lepotica koje vole asimetričnu frizuru i razdeljak sa strane.

Tekst: Lepa&Srećna