Kejt Midlton uvek izgleda beprekorno, pa se haljine, kaputi i bluze koje ona obuče prodaju brzinom svetlosti. Ovaj "efekat Kejt" već godinama intrigira žene, a sada je otkriveno da princeza od Velsa ponekad koristi posebnu caku.

Tajni modni trik je bodi-bluza, komad koji su dame pomalo i zaboravile, ali koji se savršeno uklapa uz uske pantalone i suknje koje naglašavaju figuru. Donji deo ovakve bluze ima pripijenu osnovu u formi tanga gaćica, od materijala sa elastanom, zahvaljujući kojoj stoji savršeno.

Ovakav tip bluze je izuzetno praktičan, jer nema više onog neprekidnog proveravanja - da li se malo izvukla iz pojasa ili ne. Pritom, uži bodi malo popravi i "kritična" mesta na stomaku i kukovima, a gornji deo ostaje ženstven i lepršav.

kejt midlton
Profimedia 

Stilisti se slažu da svaka žena treba da ima bar poneku bluzu ovog tipa u svom ormanu.

bela bodi bluza.jpg
Promo / Bohoo 

Bodi-bluze i majice trenutno dobijaju na popularnosti, jer se dobro uklapaju uz široke pantalone. Više inspiracije u stilu Kejt Midlton čeka vas u galeriji slika!

Profimedia Modni stil

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna