Izgled, bio on loš, osrednji ili dobar, određeni nakit može popraviti i/ili unaprediti. Pažljivo izabran aksesoar pomaže nam da odišemo stilom, samopouzdanjem i elegancijom, i nema te odevne kombinacije koja nam može pokvariti takav utisak. Kompleti koje vam predstavljamo su pre svega unikatni i kvalitetni, a pored toga i neophodni svakoj dami.

Green dream komplet urađen je od prave kože, pamučnog kanapa, posrebrene žice i smaragd – zelenog kamena. Prikladan je za sva godišnja doba i kombinuje se uz sve odevne kombinacije. Dužina ogrlice je 15 cm, a narukvica je podesiva i odgovara svakoj veličini zgloba.

Komplet dobijate u pažljivo odabranim kutijama koje se slažu sa modelom i bojom kompleta, te može biti sjajan poklon dragoj ženskoj osobi.

Green dream komplet naručite klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po ceni od 2.100 rsd.

komplet Frida moon.jpg
Promo 

Black leather komplet ručno je rađeni, unikatan nakit za dame. Od prave kože, pamučnog kanapa, posrebrene žice i crnog kamena. Daje vašoj odeći posebnost i unikatan, sofisticirani stil. Prikladan je za sva godišnja doba i lako se kombinuje uz svaki outfit. Dužina ogrlice je 45 cm, a narukvica je podesiva i odgovara svakoj veličini zgloba.

2. komplet Frida ogrlica narukvica moon.jpg
Promo 

Set dobijate u pažljivo izabranim kutijicama koje se slažu sa modelom i bojom kompleta, pa može biti i sjajan poklon dragoj ženskoj osobi.

Black leather komplet naručite klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po ceni od 2.100 rsd.

Moonlight komplet urađen je od prave kože, pamučnog kanapa, posrebrene žice i providnog kamena. Sa ovim setom bićete odmah spremni za večernji izlazak, bez mnogo muke. Dužina ogrlice je 15 cm, a narukvica je podesiva i odgovara svakoj veličini zgloba.

Set nakita dobijate u pažljivo odabranim kutijama koje se slažu sa modelom i bojom kompleta, pa tako može biti i sjajan poklon dragoj ženskoj osobi.

Moonlight komplet naručite klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po ceni od 2.100 rsd.

frida nakit ogrlica.jpg
Promo 

Cubic set sastoji se od ogrlice i narukvice od rodijumiziranog lančića i rodijumiziranog priveska sa kubičnim cirkonijem. Dužina ogrlice je 50 cm, dok je narukvica podesiva. Slaže se uz svaku odevnu kombinaciju – poslovnu, večernju, šik, prazničnu.

Set je upakovan u elegantnu, pažljivo izabranu kutiju koja može biti prikladna i kao poklon dragoj ženskoj osobi.

Cubic set naručite klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po ceni od 3.300 rsd.

4. komplet Frida cubic.jpg
Promo 

Golden butterfly set sastoji se od ogrlice i narukvice od pozlaćenog lančića i pozlaćenog priveska sa kubičnim cirkonijem. Dužina ogrlice je 50 cm, dok je narukvica podesiva. Bez ovog seta nećete moći da zamislite izlazak iz kuće – slaže se uz svaku odevnu kombinaciju, poslovnu, večernju, šil, prazničnu. Komad ovakvog nakita na Vama i nijedan Vam više neće biti potreban.
Set je upakovan u elegantnu, pažljivo izabranu kutiju koja može biti prikladna i kao poklon dragoj ženskoj osobi.

Golden butterfly set naručite klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po ceni od 3.300 rsd.

5. komplet Frida golden butterfly.jpg
Promo 

*Celokupnu ponudu unikatnog, ručno rađenog nakita pogledajte klikom OVDE.

Tekst: Promo