U crvenoj haljini sa velikim puf rukavima Dženifer Lopez ukrala je slavu poznatim ličnostima koje su tokom te noći bile u Kaliforniji, pa čak i Kim Kardašijan koja je na People‘s Choice dodeli nagrada ponela priznanje za modnu ikonu. Strukirana crvena mini haljina već je postala omiljeni komad sezone i preti da će za svečane prilike bar tokom ove zime zaseniti legendarnu malu crnu haljinu.
Nagradu za muzičku ikonu dobila je Kristina Agilera, a te večeri ponela je galmuroznu crnu haljinu koja je ogromnim karnerima doprinela celokupnom utisku.

Da nisu samo haljine obavezne na gala događajima ove sezone pokazala je i Hale Beri koja je blistala u odelu sa šljokicama. Njeno crno odelo sa nijansama ljubičaste po mnogima nije bio dobar izbor za crveni tepih, ali ako je želela da istakne figuru u tome je uspela.
Zvezda crvenog tepiha svakako je bila Pariz Džekson koja je u bež haljini prošetala, ali ipak je uspela da ispoštuje trend sezone pa je izabrala savršene crvene sandale koje su svojim karo desenom upotpunile stajling.

Ako vam ipak prija ležerniji stil, pogledajte koji su to džemperi koji su obevezni u garderoberu. 

Profimedia Pogledajte ko su najbolje obučene na crvenom tepihu People's choice nagrada u Kaliforniji.

Izvor: Lepa&Srećna