Kejt Midlton i princ Vilijam su 6. jula 2019. godine prisustvovali krštenju dvomesečnog Arčija Harisona, sina vojvode i vojvotkinje od Saseksa.

Princ Hari i Megan su odlučili da krštenje bude intimno. Mediji su došli samo do fotografija koje su objavljene na službenom Instagram profilu kraljevske porodice.

Megan je blistala u beloj ručno rađenoj haljini prestižnog modnog brenda. Kejt Midlton je svojim modnim izborom izazvala daleko više pažnje. Kejt se pojavila u hrabroj kombinaciji prljavoroze, svilene haljine sa velikom mašnom i crvenih salonki od prevrnute kože. Ovaj neobičan spoj boja ume da bude dobar izbor i veoma je aktuelan.

Na sledećoj strani i u galeriji pogledajte kako je Kejt izgledala na krštenju!

PageBreak

Međutim, ljude je iznenadala činjenica da je haljina veoma kratka i seže do polovine butina, jer su retke situacije u kojima vojvotkinju od Kembridža možemo videti u kraćim haljinama.

Najviše polemike zapravo je izazvao ukras za kosu, koji je neobičan spoj rajfa i fascinatora. Ovaj šeširić spreda izgleda kao čuveni rajf koji oponaša pletenicu u kosi, a tek se sa zadnje strane vidi njegova prava forma i nije ostavio dobar utisak u ovoj modnom izdanju.

"Šta je ovo u njenoj kosi?" samo su neki od stotine sličnih komentara na društvenim mrežama u vezi ovog izdanja.

View this post on Instagram

A post shared by LifeStyle™️ by Sonia (@lifestylebysonia) on

Izvor: Kurir

LepaiSrecna Hrabar modni potez Kejt Midloton izazvao je pravu buru na Internetu!