Megan Markl se 4. jula 2019. godine pojavila na Vimbldonu, u pratnji dve prijateljice kako bi bodrila Serenu Vilijams.

Megan (37) je pre dva meseca rodila sina Arčija, a nedavno je sa svojim mužem Harijem, takođe posetila jedan sportski događaj.

Pošto je javno došla da bodri svoju dobru prijateljicu Serenu Vilijams, nagađanja su da će upravo ova teniserka biti kuma malenom Arčiju, čije je krštenje je zakazano za jul.

Megan se za ovu priliku obukla ležerno, a posebno je bila zapažena zbog sjajnog modela uskih farmerki uz koje je obukla crnu majicu, a preko nje beli blejzer. Primećeno je da Megan u ovom izdanju izgleda znatno vitkije.

Na glavi je nosila beli šešir, a prisutni nisu mogli da ne uoče lančić na kojem je bio privezak sa malim slovom A (posvećeno sinu Arčiju).

Vimbldon nema zvanična pravila oblačenja, ali zabranjeni su sportska odeća i pocepane ili otvorene farmerke, kao i ogromni šeširi i zbog toga mnoge dame pažljivo biraju toaletu za ovaj događaj. To što je Megan obukla farmerke sa šlicem kod gležnjeva i ponela šešir je verovatno neka vrsta presedana s obzirom na to da je ona član kraljevske porodice.

Prilagođeno sa: Stil

LepaiSrecna Ležerna modna kombinacija je učinila da Megan Markl izgleda vitkije, ali evo zašto mnoge dame izbegavaju da nose farmerke na Vimbldonu!