Jedan od najvećih poznavalaca elegancije, modni kreator Eli Sab dokazao je još jednom, na Nedelji mode u Parizu 5. jula 2018. godine, da je i dalje najbolji u dizajniranju večernjih toaleta. To ga čini miljenkom svih žena, piše Lepa & Srećna.

Njegove spektakularne haljine od svile, čipke, tila upravo su ono kreacije u kojima se svaka žena oseća kao boginja.

PROČITAJTE JOŠ: MODNI ŠOK ZA 2019. GODINU! OVA BOJA ODEĆE JE DAVNO ZABORAVLJENA, A SAD POSTAJE HIT: nećete verovati šta će moderne žene želeti da oblače naredne godine (FOTO)

Ledenoplava, nežne roze i bež nijanse, tamnozelena, purpurnoljubičasta kao i boja trule višnje dominirale su na reviji. Ove haljine naglašavaju žensku senzualnost i seksepil, a nežne boje unose i notu romantike.

Detalji poput raskošnih volana, ogromnih cvetova na ramenu, zlatnih kaiševa, čipke, šljokica i bisera čine da se lepota raskošnih haljina još više istakne. Eli Sab se toliko vešto igra sa materijalima, bojama i detaljima i nikad ne odlazi u kič. 

PROČITAJTE JOŠ: OVO NIJEDNA ŽENA NIJE OČEKIVALA! OVO ĆE BITI HIT MODA ZA JESEN I ZIMU: pogledajte najlepše haljine i komplete za 2019. godinu (FOTO)

Svako ko je zaviri u magični svet mode Elija Saba videće da su njegove haljine više od komada tkanine jer, pored unikatnosti i glamura, one ističu lepotu žene u svakom smislu.

Kliknite OVDE da pogledate u galeriji slike najlepših haljina!

Izvor: Lepa&Srećna

LepaiSrecna U haljinama ovog modnog kreatora svaka žena se oseća kao princeza!