Engleska princeza Megan Markl u društvu teniserke Serene Vilijams pojavila se na polo utakmici koju su igrali princ Vilijam i princ Hari, piše Lepa & srećna.

PROČITAJTE JOŠ: SNIMAK KOJI JE ŠOKIRAO SVET! DA LI PRINC HARI I MEGAN MARKL VEĆ IMAJU PROBLEMA U BRAKU: ono što je Hari uradio povredilo bi svaku ženu (FOTO)

Megan je za ovu priliku izabrala da obuče jednostavnu letnju haljinu koja je delo modne kuće Šošana, a ovakva haljina može da se kupi za oko 50 do 100 dolara, što je znatno jeftinije u poređenju s prethodnim modnim kombinacijama Megan Markl.

Ova jednostavna košulja haljina dugačka je do kolena, a lepa mašna ističe princezin struk. Haljinu je kombinovala sa jednostavnim ravnim sandalama, a monotoniju jednostavnog izgleda razbila naočarima za sunce i šeširom.

PROČITAJTE JOŠ: DA LI MEGAN MARKL PRKOSI KEJT MIDLTON: svi pričaju da su u svađi, a pogledajte kako nova engleska princeza kopira Kejt (FOTO)

Ovu princezinu letnju modnu kombinaciju poželele su da iskopiraju mnoge žene, pa je ova haljina već za samo par dana bila rasprodata i nije je imalo na stanju u Internet prodavnicama.

Megan nas uvek pozitivno iznenadi kada je u pitanju moda, a mnoge žene jedva čekaju sledeću modnu poslasticu lepe princeze.

Kliknite OVDE da listate slike Megan Markl u HIT letnjoj haljini!


Izvor: Lepa & srećna

LepaiSrecna Megan Markl obukla je haljinu koja se dopada i devojkama i zrelim ženama, a pogledajte princezinu HIT letnju kombinaciju!