Pevačica AleksandraPrijović i sportski menadžer Filip Žvojinović venčali se 21. juna 2018. godine u crkvi Svetog Vasilija Ostroškog na Bežanijskoj kosi, a evo u kojoj modnoj kombinaciji je Lepa Brena došla na venčanje, piše Lepa & srećna.

PROČITAJTE JOŠ: POGLEDAJTE KAKO IZGLEDA VENČANICA ALEKSANDRE PRIJOVIĆ: srpska pevačica oduševila žene u Srbiji raskošnom haljinom za venčanje (FOTO)

Mnogi su mislili da će se Lepa Brena pojaviti u raskošnoj haljini sa puno detalja, ali ona je ovoga puta uspela sve da iznenadi. Pevačica je obukla usku elegantnu haljinu dužine ispod kolenau boji lavande sa neobičnim preklopom na gornjem delu.

Kliknite OVDE da vidite kako je izgledao celokupan stajling kao i cipele koje je nosila Lepa Brena!

PageBreak

Iako haljina mnogima izgleda previše jednostavno, Lepa Brena odlučila je da eksperimentiše i malo se igra sa modom pa je na glavi imala mini šešir (fascinator) sa perima u boji lavande.

Pevačica je sa haljinom iskombinovala jednostavne cipele u istoj boji.

Od nakita pevačica je imala sat i jednostavne minđuše, a ostaje da vidimo da li će nas Lepa Brena iznenaditi još jednom haljinom koju će specijalno obući za slavlje nakon crkvenog venčanja.

PROČITAJTE JOŠ: KUMA ZASENILA SVE NA VENČANJU! SVI GOSTI GLEDAJU U JELISAVETU ORAŠANIN: pogledajte kako srpska glumica izgleda u provokativnom kompletu (FOTO)

Izvor: Lepa & srećna