Amal Kluni poznata je kao žena od stila koja modno inspiriše dame širom sveta, ali svi su se iznenadili kada su je videli u ovoj haljini, piše Lepa & srećna.

Džordž Kluni dobio je AFI nagradu za životni doprinos filmskoj umetnosti, ali slavu na crvenom tepihu ukrala mu je njegova lepa supruga Amal. Pravnica je uvek doterana i izgleda zanosno, ali izgleda da je ovoga puta mnoge šokirala modnim izborom.

PROČITAJTE JOŠ: AMAL KLUNI SE OBUKLA DRUGAČIJE OD SVIH, A ŽENE JE ODUŠEVILA NJENA HALJINA: pogledajte kako je lepa Amal izgledala na kraljevskom venčanju (FOTO)

Amal se odlučila za Pradinu haljinu nežnoroze boje, sa velikim šlicom koji otkriva njene savršene noge ali i vrlo dubokom izrezom na grudima i leđima. Da podsetimo, Amal je na Met gala večeri u 2018. goodini nosila kombinaciju pantalona i haljine, a sada se odlučila za šorts preko kojeg se spušta plašt i čini da izgleda kao haljina. Donji deo haljine, odnosno plašt, ima sitan cvetni dezen u zlatnoj boji, pa ne čudi što je Amal odlučila da haljinu kombinuje sa zlatnim sandalama.

Navikli smo da viđamo Amal u klasičnim i svedenim kombinacijama, pa su mnogi na Internetu komentarisali kako je za pravnicu ova haljina previše provokativna i da je stvorena za mladu devojku, a ne zrelu ženu

PROČITAJTE JOŠ: PRVI PUT OTKRIVENE SVE TAJNE IZ ŽIVOTA AMAL KLUNI: sve što niste znali o lepoj ženi Džordža Klunija

Amal je kao frizuru izabrala raskošne talase, a kao modni dodatak ponela je pismo-torbicu. 

Bez obzira na to da li vam se sviđa haljina ili ne, morate priznati da Amal u 40. godini izgleda savršeno.

Kliknite OVDE da gledate slike Amal Kluni u haljini koja je izazvala haos na Internetu!

Izvor: Lepa & srećna

LepaiSrecna Amal Kluni uvek nas oduševi modnim izborom, ali haljina koju je ovoga puta obukla iznenadila je mnoge!