Megan Markl (36) prvi put se u javnosti pojavila samo sa kraljicom Elizabetom (92), bez svog supruga princa Harija, a sve žene su oduševljene modnim izborom lepe engleske princeze, piše Lepa & srećna.

PROČITAJTE JOŠ: SVET JE U ŠOKU - MAJKA MEGAN MARKL OTKRILA TAJNU O PRINCU: evo kakav je zaista princ Hari kao zet (FOTO)

Prošlo je samo nekoliko nedelja od venčanja, a lepa Megan već je dobila tu čast da sama sa kraljicom otputuje u Čester na jedan važan događaj. Princeza je za ovu priliku obukla originalnu bež haljinu koja ističe njeno vitko telo, a struk je naglasila tankim crnim kaišem. Mnogima se dopao neobičan gornji deo haljine koji prekriva ramena lepe princeze, a haljinu je kombinovala sa klasičnim crnim cipelama

Haljina je delo modne kuće Živanši, baš kao i princezina venčanica. Od nakita, Megan je nosila narukvicu koja je Harijev poklon za venčanje, prsten i diskretne minđuše za koje se sumnja da ih je dobila baš od kraljice Elizabete. 

PROČITAJTE JOŠ: MEGAN MARKL IMA VAŽAN USLOV ZA SVOG SUPRUGA: evo šta je princ Hari morao HITNO da promeni u životu posle venčanja

Megan je za ovu priliku izabrala klasičnu frizuru sa uvijenim krajevima i diskretnu šminku. Za razliku od svedenog stila Megan, kraljica se pojavila u kompletu jarko zelene boje. Sudeći po slikama, i kraljici i Megan prijalo je ovo zajedničko putovanje.

Kliknite OVDE da listate slike Megan Markl u najlepšoj bež haljini!


Izvor: Lepa & srećna

LepaiSrecna Megan Markl prvi put se pojavila u javnosti sa kraljicom Elizabetom bez princa Harija, a njena svedena bež haljina očarala je modne kritičare!