Princ Hari i Megan Markl deluju kao skladan par iz bajke, ali novopečeni mladenci imaju jedan važan dogovor na kojem je insistirala Megan Markl, piše Lepa & srećna. 

PROČITAJTE JOŠ: MEGAN MARKL NA ROĐENDANU KRALJICE ELIZABETE PREKRŠILA VAŽNO PRAVILO: ceo svet komentariše da lepa princeza ovo nije smela da obuče (FOTO)

Kako mediji pišu, Megan i Hari su odlučili da žive zdravijim životom, a mnogi komentarišu kako Megan pozitivno utiče na Harija i da je princ promenio mnoge loše životne navike

Par se hrani po savetima istaknutog nutricioniste kraljevske porodice, a Megan je zahtevala od Harija da promeni navike koje se tiču "ludih" žurki i zabavljanja.

Hari je smršao, počeo je da se hrani zdravije i ostavio je cigarete, a mediji ističu da sve to ne bi uspeo bez podrške nove lepe princeze.

PROČITAJTE JOŠ: KRALJICA ELIZABETA ŠOKIRALA SVET OVOM ODLUKOM: niko ne može da veruje da je baš ovo poklonila princu Hariju i Megan Markl (FOTO)

Još pre venčanja Hari je uz Megan počeo da jede zdravu hrani i smršao je oko 4 kilograma. 

Princ je ugljene hidrate i prerađenu hranu zamenio keljom i kinoom. Nadamo se da će nam kraljevski par uskoro do detalja otkriti svoju zdravu dijetu za savršenu figuru.

Izvor: Lepa & srećna