Lepršavost, vesele boje, elegantno i pomalo provokativno - to je ono što svaka žena želi od modne kombinacije tokom leta, a evo koja bluza je postala najveći HIT, piše Lepa & srećna.

PROČITAJTE JOŠ: ŽENE SU NEKADA OBOŽAVALE OVAKVE FARMERKE, A SADA SU PONOVO VELIKI HIT: pogledajte najlepše teksas pantalone za leto 2018. godine (FOTO)

Reč je o bluzi koja otkriva ramena, odnosno poznata je kao bluza sa izrezom koju je često nosila Brižit Bardo. Ovakva bluza je nekada bila popularna i predstavljala je simbol seksepila, a sada se ponovo vraća u modu. Iako je mlade devojke često nose i kombinuju, pa čak pored ramena otkrivaju i stomak, ovu bluzu mogu lako da nose i zrele žene, i izgledaju zanosno.

Lako možete da je kombinujete sa pantalonama, farmerkama ili suknjom, pa čak i u poslovnim prilikama izgledaće lepo ako preko nje obučete sako. Takođe, savršena je za svečane prilike, ali i za odlazak na plažu u kombinaciji sa mini suknjom i šortsem.

PROČITAJTE JOŠ: NAJLEPŠI KUPAĆI KOSTIMI ZA LETO 2018. GODINE: jednodelni i dvodelni kupaći koje moderne žene obožavaju (FOTO)

Ovog leta su HIT bluze sa otvorenim ramenima u jednostavnim bojama, poput bele, svetloplave, sive i crne, ali nećete pogrešiti ako se odlučite za cvetni dezen ili za karirano. 

Međutim, ako želite potpuni modnipogodak onda izaberite bluzu sa otvorenim ramenima na kojoj se ističu veliki karneri

Kliknite OVDE da pogledate slike HIT bluze za leto!


Izvor: Lepa & srećna

LepaiSrecna Ovaj kroj bluze nosile su uvek najlepše žene sveta, a sada se ponovo vraća u modu!