Prva dama Amerike Melanija Tramp (48) blistala je na svečanosti koju je njen suprug predsednik Amerike Donald Tramp (71) organizovao u Beloj kući, a svi su komentarisali njenu novu haljinu, piše Lepa & srećna.

PROČITAJTE JOŠ: SVET JE ŠOKIRAN NJENIM ODELOM, A SVI MISLE DA JE OVO NAMERNO URADILA: evo zašto se Melanija Tramp obukla u belo od glave do pete (FOTO)

Slavni par organizovao je proslavu u Beloj kući za majke i supruge vojnika, a za ovu priliku Melanija je izabrala da obuče seksi i elegantnu crnu smoking haljinu. Gornji deo haljine izgleda kao sako, a Prva dama je struk istakla velikim crnim kaišem, dok je provokativnom čini duboki V izrez.

Navikli smo da Melanija uvek nosi odeću bez rukava, a ovoga puta je imala rukave do lakta koje je ipak još malo zavrnula, pa su mnogi zaključili da je to očigledno njeno čudno modno pravilo. Melanija voli jednostavne frizure, pa je i ovoga puta odlučila da samo isfenira kosu.

Iako je njen modni izbor savršen, mnogi su primetili da je Prvadama raspoložena u društvu svog supruga. Na prethodnim događajima Melanija je izbegavala da se poljubi sa suprugom, pa čak nije želela da ga drži za ruku. Međutim, na ovom događaju se smeškala dok je Donald ljubio i ponosno je gledala u njega dok je držao govor.

PROČITAJTE JOŠ: DIJETA PRVE DAME AMERIKE: mislili smo da je na strogoj dijeti, a evo šta zapravo jede Melanija Tramp

Da li je veliki broj glasina o problemima u braku slavnog para uticao na Melaniju da promeni ponašanje ili se ipak dobro slažu, ostaje da vidimo u narednom pojavljivanju slavnog para Amerike

Kliknite OVDE da pogledate sve slike Melanije Tramp u crnoj smoking haljini!

Izvor: Lepa & srećna

LepaiSrecna Melanija Tramp se ponovo pokazala kao žena od stila, ali ono što je uradila sa suprugom sve je šokiralo!