PenelopeKruz (44) jedna je od najlepših svetskih glumica, a ceo svet se pita da li je njena lepota prirodna, piše Lepa & srećna.

PROČITAJTE JOŠ: NI ZABRANE NISU POMOGLE! PENELOPE KRUZ ZASENILA SVE DAME NA CRVENOM TEPIHU: crna seksi haljina osvojila i Kanski festival i ceo Internet (FOTO)

Španska glumica može da se pohvali fantastičnom figurom i oblinama, ali svi se pitaju kako uspeva da ima zategnuto lice bez bora. Penelope je nedavno otkrila da ona svako veče ima tretman za lepotu, tako što čisti kožu lica mlekom, koristi piling i odgovarajuću masku, a zatim nanosi kremu za bore

PROČITAJTE JOŠ: INSTAGRAM JE ŠOKIRAN FOTOGRAFIJOM TV VODITELJKE: pogledajte kako je Dragana Katić izgledala pre 22 godine (FOTO)

Kao dokaz da je Penelope prirodna lepotica pokazuje i njena slika koju je objavila za svoj 44. rođendan. Naime, glumica je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj ima samo 15 godina, a mnogi su komentarisali da je ova fotografija dokaz njene prirodnelepote

Kliknite OVDE da pogledate kako je Penelope Kruz izgledala sa 15 godina!

PageBreak

Naravno da se Penelope promenila, jer su godine učinile da izgleda zrelije. Međutim, ona sigurno nije imala zahvate estetskehirurgije kada su u pitanju nos i usta.

PROČITAJTE JOŠ: NINA BADRIĆ OBJAVILA SLIKU IZ MLADOSTI, A INSTAGRAM JE U ŠOKU: pogledajte kako je pevačica izgledala pre 22 godine (FOTO)

Bez obzira na to da li ide na skupe tremane za negu lica ili ima perfektnu kozmetiku, moramo priznati da Penelope već godinama izgleda fantastično, kao da nestari

Izvor: Lepa & srećna