Urednica Voga Ana Vintur svake godine bira temu za kostime na svečanoj Met Gala večeri, ali u 2018. godini njena ćerka Bi Šafer je prekršila važno modno pravilo, piše Lepa & srećna.

PROČITAJTE JOŠ: OBUKLA SE DRUGAČIJE OD SVIH, A CEO SVET PRIČA O NJENOJ ODEĆI: pogledajte fantastičnu haljinu i pantalone lepe Amal Kluni (FOTO + MET GALA 2018.)

Ana Vintur je glavna u organizaciji Met Gala večeri, a ove godine su joj u izboru teme pomogle Amal Kluni, Rijana i Donatela Versaće. Meta Gala veče koje je održano 7. maja 2018. godinu u Njujorku zahteva da se poznate ličnosti oblače u svečane haljine i odela inspirisana specijalnom temom. Ove godine tema je bila moda i katolička imaginacija, pa su mnoge dame primenile u svojim modnim kombinacijama verske motive i odabrale neobične modne dodatke, kao što su oreol ili krila anđela.

Svi su jedva čekali da se na stepeništu pojavi modna ikona Ana Vintur, a još veće uzbuđenje je nastalo kada se pojavila sa ćerkom. Ana je nosila dugu belu haljinu, dok je ćerka blistala u elegantnoj crvenoj haljini.

Ana je na haljini imala veliki krst, ali na haljini njene ćerke nije postojao nijedan autentičan verski motiv. Iako ova dugačka haljina sa karnerima izgleda neverovatno, svi su se složili da je lepa Bi promašila temu. Dok su druge dame na sebi imale čak i prenaglašene verske motive, prerušavale se u važne verske ličnosti i trudile se da izledaju elegantno i ispoštuju temu, ćerka Ane Vintur je ipak odlučila da ne izgleda autentično, već pristojno i zanosno.

Međutim, lepa Bi je imala samo na tašni jedan detalj u obliku krsta, pa su mnogi komentarisali da nije smela u potpunosti da ne ispoštuje maminu temu.

PROČITAJTE JOŠ: NI ZABRANE NISU POMOGLE! PENELOPE KRUZ ZASENILA SVE DAME NA CRVENOM TEPIHU: crna seksi haljina osvojila i Kanski festival i ceo Internet (FOTO)

Bez obzira na to da li je prekršila modno pravilo na Met Gala večeri ili ne, svi su se složili da Anina ćerka izgleda zanosno, a mnogi su komentarisali da je lepša i da će lepše stariti u odnosu na svoju majku.

Kliknite OVDE da pogledate sve slike Ane Vintur i njene ćerke na Met Gala večeri 2018!

SVETSKA MODNA IKONA NAPOKON POKAZALA ĆERKU U JAVNOSTI, A SVET JE BIO ŠOKIRAN: svi se pitaju zašto je ćerka Ane Vintur prekršila ovo važno pravilo (FOTO)
LepaiSrecna 

Izvor: Lepa & srećna

LepaiSrecna Svi su se pitali kako se oblači ćerka Ane Vintur, a kada se pojavila javnost je bila u šoku jer je prekršila važno modno pravilo!