Penelope Kruz osvojila je Kanski festival 2018. godine već i pre nego što je zvanično takmičenje počelo!

Dame vladaju 71. kanskim festivalom, a prvi put u istoriji žene dominiraju žirijem ove prestižne filmske smotre.

Međunarodni filmski festival u Kanu je 8. maja 2018. otvorio film "Svi znaju" (Todos lo saben) iranskog redatelja Ašgara Farhadija u kojem glavne uloge tumače supružnici Penelope Kruz i Havijer Bardem.

PROČITAJTE JOŠ: OBUKLA SE DRUGAČIJE OD SVIH, A CEO SVET PRIČA O NJENOJ ODEĆI: pogledajte fantastičnu haljinu i pantalone lepe Amal Kluni (FOTO + MET GALA 2018.)

Penelope je bila u centru pažnje okupljenih fotografa koji su zabeležili njeno elegantno modno izdanje. Lepa 44-godišnja glumica nosila je crnu čipkanu haljinu modne kuće Šanel ukrašenu volanima.

PROČITAJTE JOŠ: OVE HALJINE DOBRO STOJE SVAKOJ ŽENI I PRIKRIVAJU NEDOSTATKE NA TELU: pogledajte najlepše dugačke haljine za leto 2018. godine (FOTO)

Sjajnim izdanjem "počistila" je crveni tepih prvog dana festivala, u prenesenom i doslovnom značenju s obzirom na kroj dugačke haljine.

Nakit prelepe španske glumice bio je jednako glamurozan - viseće minđuše sa crvenim rubinima deo su nove kolekcije koju je inspirisala upravo Penelope. 

Kliknite OVDE da pogledate u galeriji slike prelepe španske glumice!

Tekst: D. Š.

Izvor: Zadovoljna

LepaiSrecna Najlepša na crvenom tepihu! Penelope Kruz osvojila je Kan, a njen suprug Havijer Bardem s pravom je bio ponosan...