DženiferLopez se i 2018. godine pojavila na crvenom tepihu Met Gala večeri i to sa svojim dečkom AleksomRodrigezom, piše Stil

PROČITAJTE JOŠ: POPULARNA GLUMICA NIKADA NIJE BOLJE IZGLEDALA: Dženifer Lopez objavila sliku u uskoj haljini, a Instagram je poludeo (FOTO)

Dženifer je takođe pozirala sa Balmenovim dizajnerom Olivijeom Raustejnom s obzirom na to da je za ovu priliku odabrala upravo njegovu kreaciju. Dženifer je nosila crnu toaletu ukrašenu plavim, zlatnim i crvenim biserima u obliku krsta kako bi se uklopila u temu ove Met Gala večeri "Rajska tela: moda i katolička mašta".

Haljina se sastoji iz korseta u obliku krsta, duge suknje sa perjem i velikim šlicem, a uparila ju je sa crnim sandalama. Ceo izgled ove zvezde pogledajte u galeriji.

PROČITAJTE JOŠ: ONA IMA 48. GODINA, A MNOGE DEVOJKE JOJ ZAVIDE NA SAVRŠENOM TELU: ova 4 pravila treba da poštujete ako želite da izgledate kao Dženifer Lopez (FOTO)

Ono što je Dženifer takođe otkrila na crvenom tepihu jeste i novafrizura za koju se odlučila sat vremena pre događaja, jer joj se nije dopalo kako njena predugakosa izgleda sa haljinom.

Kliknite OVDE da pogledate još slika Dženifer Lopez sa novom frizurom i zanosnom haljinom!

DŽENIFER LOPEZ ZAPALILA INTERNET - NJENA NOVA FRIZURA ĆE VAS ŠOKIRATI: pevačica je obukla provokativnu haljinu, a ceo svet je oduševljen kako izgleda (FOTO)
LepaiSrecna 

Izvor: Stil

LepaiSrecna Obukla je atraktivnu haljinu, ali ono što je sve iznenadilo jeste to što je Dženifer Lopez skratila kosu samo pola sata pre svečane večeri! Evo zašto...