Pevačica i glumica Dženifer Lopez (48) definitivno prkosi godinama. Njeno izvajano telo u petoj deceniji jednostavno ostavlja bez teksta.

Ne samo da izgleda besprekorno, već izgleda kao da uopšte ne stari. Ali kad pogledamo kako slavna pevačica, glumica, poslovna žena i majka dvoje dece, živi i brine se o sebi, puno toga je jasnije. 

PROČITAJTE JOŠ: NIKO NIJE MOGAO DA VERUJE ŠTA JE PEVAČICA OBUKLA: prvi put ih nosi u javnosti, a žene lude za pantalonama Dženifer Lopez (FOTO)

Ako želite da zaustavite vreme svom telu i organizmu, kao što to čini zanosna Džej Lo, vreme je da usvojite njene navike

Odlično se zabavlja

Poznato je da Dženifer voli da pleše. Ples igra veliku ulogu u njenom životu pa njim održava kardio rutinu kojom jača zdravlje organizma i održava liniju. Ali ona voli pomera svoje granice pa ples obavezno kombinuje s treninzima snage prema savetima trenera slavnih. I ne krije da je za njih angažovala neke od najboljih trenera slavnih - Džinara Petersona i Dejvida Kirša.

Stroga je za stolom

Bezgrešna je i za stolom. Kod nje jednostavno nema nikakve prerađene hrane niti šećera. Ishrana joj se bazira na prirodnoj hrani, a kad joj se nešto jede i gricka, pojede semenke, orašaste plodove ili obrok na bazi proteina.

Kliknite OVDE da pročitate šta još Dženifer Lopez radi da bi izgledala savršeno!

Објава коју дели Jennifer Lopez (@jlo) дана 1. Јан 2018. у 2:49 PST

PageBreak

A kad je vreme za obrok, prednost daje količini manje kaloričnog obroka poput ribe i velike činije salate. 

Izbegava alkohol i kofein

Ona ne pije kafu i alkohol.

PROČITAJTE JOŠ: ŽENE SU POLUDELE ZA ČIZMAMA DŽENIFER LOPEZ: ove moderne duboke čizme savršeno se kombinuju uz ležernu odeću za zimu (FOTO)

"Ono što jedete ne utiče samo na vaše telo nego može uticati i na vašu kožu",

Ali zato pije puno vode i to je njena tajna zbog koje bismo je još uvek mogli prozvati tridesetogodišnjakinjom. 

Puno trenira

Takvo telo ne možete da dobijete preko noći. Toga je Dženifer svesna pa se nimalo ne stidi da prizna koliko naporno radi za svoju figuru. 

"To je moj posao, ja to moram da radim", rekla je svojevremeno kad je priznala da vežba svaki dan.


Објава коју дели Jennifer Lopez (@jlo) дана 27. Авг 2017. у 10:52 PDT

Izvor: Index