Dok tamne, neutralne i pomalo "dosadne" boje počinju sa dolaskom leta da se skrivaju na dnu ormana, ova atraktivna i vesela boja postala je najveći modni HIT za leto 2018. godine, piše Lepa & srećna.

Šanel je predstavio svoju novu kolekciju u Parizu za prelazni period između proleća i leta, a jedna boja je na modnoj pisti bila dominantna. Reč je o kobalt plavoj boji koja će definitivno postati najveći trend ovog leta.

PROČITAJTE JOŠ: OVE HALJINE DOBRO STOJE SVAKOJ ŽENI I PRIKRIVAJU NEDOSTATKE NA TELU: pogledajte najlepše dugačke haljine za leto 2018. godine (FOTO)

Tunika, pantalone, košulje, haljine i kombinezoni - kobalt plava je definitivno savršen izbor za svaki deo modne kombinacije. Ova boja se najbolje kombinuje sa belom, pa nas tako asocira na leto i more.

Na primer, fantastičan je izbor ako iskombinujete belu klasičnu košulju sa suknjom dezeniranom u kobalt plavoj boji, uz bele sandale sa štiklom i kobalt plavom torbom ili šeširom. Probajte da napravite jednu ovakvu kombinaciju i letnji modni pogodak je zagarantovan!

PROČITAJTE JOŠ: KRALJICA MODE OTKRIVA - OVO JE NAJLEPŠA ODEĆA ZA PROLEĆE: evo koje haljine, suknje i pantalone su najveći prolećni HIT (FOTO)

Što se tiče krojeva, Šanel je ovoga puta predstavio suknje sa karnerima, široke i dugačke haljine i pantalone sa visokim strukom. Sudeći po ovim krojevima, izgleda da se stari modni trendovi vraćaju na velika vrata, a ostaje da vidimo kakvu nam modnu poslasticu pripremaju za narednu sezonu.

Kliknite OVDE da pogledate najlepšu odeću u kobalt plavoj boji!

Izvor: Lepa & srećna  

LepaiSrecna Moderne žene su izabrale - evo koja boja odeće postaje najveći modni trend!