Amal Kluni! Na najvećoj modnoj svečanosti godine, kao ko-predsednica velike modne smotre, nadmašila je ponovo sve.

Svečano Met Gala veče održano je 7. maja 2018. godine u Njujorku, a tema za kostime ove godine bila je inspiracija verom i katoličkom crkvom, pa su mnoge poznate dame šokirale svet svojim kostimima, piše Lepa & srećna.

PROČITAJTE JOŠ: PRVI PUT OTKRIVENE SVE TAJNE IZ ŽIVOTA AMAL KLUNI: sve što niste znali o lepoj ženi Džordža Klunija

U mnoštvu svetlucave odeće, oreola, krupnog nakita i neobičnih materijala, jedna dama je ponela sasvim drugačiju modnu kombinaciju i sve zasenila - Amal Kluni!

Pravnica i supruga Džordža Klunija Amal Kluni je definitivno kraljica savršenih poslovnih modnih kombinacija, a njenim raskošnim i elegantnim haljinama sa crvenog tepiha dive se žene širom sveta.

Amal je vešto izbegla kontraverzne i provokativne haljine sa verskim motivima, ali napravila je i savršen spoj dva fantastična dela odeće - spojila je pantalone i haljinu

Ova modna kreacija delo je čuvenog britanskog dizajnera koga je čak odlikovala kraljica Elizabeta. Amal je nosila sivi metalik top i elegantne teget cigaret pantalone koje ističu njenu savršenu figuru. Međutim, ova kombinacija ne bi bila tako zapažena da se iz topa ne širi predivan dugačak plašt sa cvetnim dezenom koji čini da Amal izgleda kao princeza

PROČITAJTE JOŠ: AMAL KLUNI NOSI NAJLEPŠU ODEĆU ZA PROLEĆE 2018. GODINE: evo kakav mantil, sako i pantalone svaka žena treba da ima u ormanu (FOTO)

Uz ovu kombinaciju lepa advokatica nosila je crne klasične cipele sa štiklom, a kosu je lagano pokupila u punđu i obogatila stil visećim minđušama

Džordž je za ovu priliku obukao klasično crno odelo, a svi su komentarisali kako par zajedno izgleda savršeno, a ne sumnjamo da je i slavni glumac oduševljen stilom svoje supruge.

Kada su ih novinari pitali gde su im deca, Džordž se našalio i rekao kako su ih sakrili ispod Amaline raskošne haljine. 

Nije ni čudo što su Džordž i Amal jedan od omiljenih poznatih parova na svetu, zar ne?

Kliknite OVDE da pogledate sve slike Amal Kluni u ovoj raskošnoj modnoj kombinaciji!

OBUKLA SE DRUGAČIJE OD SVIH, A CEO SVET PRIČA O NJENOJ ODEĆI: pogledajte fantastičnu haljinu i pantalone lepe Amal Kluni (FOTO + MET GALA 2018)
LepaiSrecna 

Izvor: Lepa & srećna

LepaiSrecna Amal Kluni je za Met Gala veče obukla nešto sasvim drugačije, a pogledajte kako izgleda savršen spoj haljine i pantalona!