Proleće je idealan period za promene, pa se tako i mnoge dame odluće da baš tokom proleća promene izgled i stil oblačenja, piše Lepa & srećna.

Ako želite da pratite trendove i nosite ultra moderne stvari, onda kraljica mode ima super ideje za vas! Ne brinite, mnoge od ovih stvari već imate u ormanu samo treba da budete vešte da ih dobro iskombinujete i modnipogodak je zagarantovan.

PROČITAJTE JOŠ: KOJA SE LEPŠE OBUKLA - BRIŽIT MAKRON ILI MELANIJA TRAMP: Prve dame u mini suknjama zapalile Internet (FOTO)

Lepa OliviaKulpo je pravi primer modernedame koja uvek zna šta treba da obuče za svaku priliku, pa i ne čudi što je mnoge poznate dame iz Srbije prate na Instagramu i trude se da kopiraju njen stil. Olivia diktira trendove pa je mnoge devojke zovu kraljica mode, a ona nam predlaže 15 HIT modnih kombinacija za proleće 2018!

Sudeći po Olivijinom stilu, ove sezone se najviše nose farmerke sa dubokim strukom i upasana majica, bluza ili košulja u pantalone, a neophodan je i dobar kaiš. Za ovakav stil potrebne su vam samo klasične majice i pantalone dubljeg struka, a ako preko toga obučete sako ili mantil, dobićete kombinaciju za posao, a ukoliko se odlučite za teksas ili kožnu jaknu izgledaćete spremno za izlazak ili šetnju.

PROČITAJTE JOŠ: NEĆETE VEROVATI ŠTA JE MEGAN MARKL OBUKLA ZA ROĐENDAN KRALJICE ELIZABETE: žene su očarane haljinama engleske princeze (FOTO)

Lepršave, široke i atraktivne - ovako bismo opisali popularne haljine za proleće. Ove sezone su moderne kratke, udobne i jednostavne haljine klasičnih boja poput bele ili plave. Haljine su uglavnom na bretele ili kratkih rukava, a najbolje je da izbegnete one sa napadnim dezenima i previše detalja.

Kombinezoni se ponovo vraćaju u modu, ali u malo drugačijem izdanju, tako da žene u njima izgledaju atraktivno. 

Od obuće se nose cipele, patike ili prolećne čizme, uglavnom u crnoj i beloj boji. Međutim, pravo osveženje su čizme  sa visokom štiklom i otvorenim prstima koje se odlično kombinuju ako nosite šorts ili minusuknju.

Kliknite OVDE da pogledate super kombinacije odeće za proleće!


Izvor. Lepa & srećna

LepaiSrecna Ako svakog dana stojite sa tužnim izrazom lica ispred ormana i razmišljate kako nemate šta da obučete - predlažemo vam 15 HIT kombinacija za proleće koje može da nosi svaka žena!