Supruga predsednika Amerike Melanija Tramp (47) poznata je kao dama koja se vešto snalazi u svetu mode, ali svi su bili šokirani kada se pojavila u ovoj odevnoj kombinaciji, piše Lepa & srećna.

PROČITAJTE JOŠ: OTKRIVENO ŠTA ĆE BRIŽIT MAKRON VEČERATI KOD MELANIJE TRAMP: pogledajte kako Prva dama Amerike postavlja sto, a dekoracija će vas oduševiti (VIDEO + FOTO)

Naime, DonaldTramp i Melanija spremili su se za doček francuskog predsednika Emanuela Makrona i njegove supruge Brižit. Melanija je za ovu priliku obukla beli komplet koji se sastoji od suknje dužine do kolena i elegantnog sakoa sa kaišem. Izabrala je sive cipele sa viskom štiklom, ali sve je začudio veliki beli šešir.

Prva dama Amerike retko kad nosi šešire, a svaako nikad nije nosila ovako veliki! Sudeći po video snimcima, mnogi komentarišu da se Melanija planski odlučila za ovaj aksesoar. Na video snimku se jasno vidi da Donald Tramp ne može da poljubi svoju suprugu zbog velikog šešira. U svetu inače nije praksa da se političari ljube, ali mnogi komentarišu da je Melanija znala da će njen suprug ovo uraditi i da je zbog toga namerno stavila šešir kako bi se "zaštitila" od njegovih poljubaca.

Takođe, na jednom snimku sa istog događaja jasno se vidi da američki predsednik pokušava da uhvati Melaniju za ruku, ali ona to odbija, a mnogi komentarišu da joj se na licu vidi da je ljuta.

PROČITAJTE JOŠ: KOJA SE LEPŠE OBUKLA - BRIŽIT MAKRON ILI MELANIJA TRAMP: Prve dame u mini suknjama zapalile Internet (FOTO)

Internet zajednica misli da su ovi snimci otkrili puno tajni iz braka najpopularnijeg američkog para, ali bez sumnje je da je Melanija i ovoga puta ostavila sve modne kritičare  bez teksta i da je njena modna kombinacija bez greške.

Kliknite OVDE da pogledate sve slike Melanije Tramp u beloj kombinaciji9 sa šeširom!

SVET JE ŠOKIRAN ZBOG MELANIJE TRAMP! OVAKVU JE NIKADA NISMO VIDELI: svi se pitaju da li se Prva dama Amerike namerno ovako obukla (FOTO)
LepaiSrecna Author: MPNC

Izvor: Lepa & srećna 

LepaiSrecna Melanija Tramp se obukla u belo, a ovi snimci otkrivaju nam puno tajni iz braka sa američkim predsednikom!