Melanija Tramp dočekala je nedavno francuski predsednički par noseći crnu verziju plašta marke Givenchy koji inače košta oko 2.500 evra. I to nije prvi put da je američka prva dama viđena u plaštu, ili u nekoj od verzija plašta, a Biznis Insajder piše da je taj modni odabir "brilijantan strateški potez".

PROČITAJTE JOŠ: SVET JE ŠOKIRAN ZBOG MELANIJE TRAMP! OVAKVU JE NIKADA NISMO VIDELI: svi se pitaju da li se Prva dama Amerike namerno ovako obukla (FOTO)

Kliknite OVDE da pročitate razlog zbog kog Melanija nosi kaput na ovakav način!

PageBreak

Naime, urednica italijanskog izdanja Voga Franka Sozani jednom prilikom je napisala da plašt daje "misteriozan i magičan izgled". "Počevši od bajki u kojima zgodni princ dolazi na konju, odeven u plašt", napisala je Sozani pa mnogi misle da bi upravo to mogao da bude razlog zbog kojeg Melanija često nosi plašt, ali i razlog zašto skoro nikad ne provuče ruke kroz rukave kaputa, već ga samo prebaci preko ramena.

Iako se dugo nagađalo da to radi kako bi izbegla dodir Donalda Trampa, odnosno kako on ne bi mogao da je uhvati za ruku, izgleda da Melaniji kaputi ipak najviše služe u estetske svrhe pa tako od kaputa pokušava da stvori privid plašta.

Kliknite OVDE da pročitate koja još poznata dama voli da nosi kaput na ovakav način!

PageBreak

Sličnu stvar radi i Kim Kardašian, čini se iz istih motiva. Melanija (baš poput Kim) pokušava da u javnosti ostavi utisak glamurozne osobe, a upravo je plašt idealan modni komad za to.

PROČITAJTE JOŠ: KOJA SE LEPŠE OBUKLA - BRIŽIT MAKRON ILI MELANIJA TRAMP: Prve dame u mini suknjama zapalile Internet (FOTO)

Da joj je to uspelo potvrđuju i modne revije poznatih dizajnera s kolekcijama za ovu i sledeću godinu - većina njih u 2018. i 2019. godini vidi veliki povratak plašta.

Tekst: I. Ra

Izvor: Index.hr