Predsednik Francuske Emanuel Makron i njegova supruga Brižit nedavno su posetili Ameriku, a najviše pažnje privukao je susret dve atraktivne Prve dame, piše Lepa & srećna.

PROČITAJTE JOŠ: PRVA DAMA FRANCUSKE NOSI SAKO I SALONKE KOJE ĆE POŽELETI SVAKA ŽENA: pogledajte kako Brižit Makron izgleda u seksi i mladalačkom izdanju (FOTO)

Melanija Tramp (47) i Brižit Makron (65) zakoračile su zajedno na posed Bele kuće, a ono što su obukle mnoge je ostavilo  u šoku! Prve dame su za ovu priliku izabrale mini suknje, a medijima nije promaklo da su time obe pokazale zategnute i vitke noge

Melanija je obukla crnu haljinu dužine do iznad kolena, crni mantil, a ponela torbu od zmijske kože i cipele sa velikom štiklom. Brižit je ipak odlučila da bude u potpunom kontrastu sa Melanijom, pa je obukla bež kaput, preko haljine iste boje. I ona se odlučila za visoke štikle.

Naime, predsednici su sa svojim suprugama simbolično zasadili drvo u zapadnom krilu Bele kuće.

PROČITAJTE JOŠ: NEVEROVATAN KAPUT I SUKNJA SA ŠLICEM U STILU MELANIJE TRAMP: da li je ovo najlepše modno izdanje Prve dame Amerike? (FOTO)

Mnoge žene na Internetu ne mogu da se odluče koja se Prva dama lepše oblači, a čiji stil se vama više dopada - Brižit Makron ili Melanije Tramp?

Kliknite OVDE da pogledate sve slike Brižit Makron i Melanije Tramp!

Kliknite OVDE da pogledate kako je Melanija Tramp sredila i dekorisala stolove za ručak sa Francuskim predsednikom i Brižit Makron!

Izvor: Lepa & srećna

LepaiSrecna Brižit Makron i Melanija Tramp pojavile su se zajedno u mini suknjama, a Internet je očaran izgledom i modnim stilom ove dve Prve dame!