Poznato je da Kejt Midlton uglavnom nosi odeću po pristupačnim cenama, a ovoga puta je izborom kaputa oduševila žene, piše Lepa & srećna.

PROČITAJTE JOŠ: MEGAN MARKL PROSLAVILA DEVOJAČKO VEČE, A SVET JE ŠOKIRAN: svi se pitaju zašto se Kejt Midlton nije pojavila na slavlju (FOTO)

Kejt je nedavno bila u zvaničnoj poseti u jednoj britanskoj osnovnoj školi. Trudna princeza se družila i razgovarala sa mališanima, a oni su je dočekali sa oduševljenjem. Kejt se raznežila kada su joj deca poklonila zbirku priča koju su sami napisali za princa Džordža, proncezu Šarlot i novu kraljevsku bebu.

Za ovaj događaj Kejt je odlučila da obuče beli kaput, dugačak do kolena. Kaput je vrlo jednostavnog kroja, gornji deo se kopča i uži je, dok se donji širi i ističe trudnički stomak engleske princeze. Ovaj kaput košta oko 75 evra, a proizvod je londonske modne kuće za decu i trudnice. Kejt je njihov garderobu često nosila i dok je bila trudna sa princezom Šarlot. Za posetu školi princeza je beli kaput iskombinovala sa crnim cipelama sa visokom štiklom i crnom pismo torbom.

PROČITAJTE JOŠ: SVI PRIČAJU O ODEĆI ENGLESKE PRINCEZE: koju kraljevsku tajnu otkriva boja kaputa i haljine Kejt Midlton (FOTO)

Kejt bi uskoro trebalo da se porodi, a ceo svet sa nestrpljenjem očekuje dolazak nove kraljevske bebe. Ostaje da vidimo da li će se Kejt ponovo pojaviti u javnosti pre porođaja i oduševiti nas novom savršenom trudničkom kombinacijom

Kliknite OVDE da pogledate sve slike Kejt Midlton u poseti osnovnoj školi!

Izvor: Lepa & srećna

LepaiSrecna Ovaj kaput može da priušti skoro svaka žena - pogledajte kako nas je Kejt Midlton oduševila novom modnom kombinacijom!