Pravilo da obuća i torba ne treba da budu u istoj boji važi i ove sezone, mada ima i retkih izuzetaka, a evo koje cipele, čizme i tašne se nose ove zime, piše Lepa & srećna.

Što veći kontrast napravite, bićete bliži trendovima. Tako je pravi HIT ove sezone nositi crne cipele ili čizme i belu tašnu. Od cipela se izdvajaju crne okford cipele, cipele sa špicastim vrhovima i popularne martinke. Iako su dugačke čizme sa četvrtastim vrhovima i visokom potpeticom veliki trend, čarapa čizme su i ove sezone prioritet svake moderne žene.

PROČITAJTE JOŠ: OVO SU HIT MODELI FARMERKI ZA 2018. GODINU: 3 modela džinsa koje će sve moderne žene nositi cele godine

Iako je osnovna boja jednostavna, na obući su detalji neizostavni, pa je tako štikla u drugoj boji, a dominiraju nitne, dezeni i perje. Ove sezone su najveći hit torbe četvartastog oblika, strogih linija, uglavnom u obliku pravougaonika. Izbor je veliki, od jednobojnih do torbi sa nitnama, upečatljivim potpisima kreatora i neobičnih dezena.

Ako želite da pratite trendove, onda torbe više ne nosite okačenu ispod lakta na savijenoj ruci, jer je to od ove godine apsolutni promašaj, već se tašne nose u ruci ili dijagonalno preko ramena. Eksperimentisanje je ove sezone dozvoljeno u tolikoj meri da žene nose zlatnu torbu i plave cipele, sportske patike i kožnu elegantnu torbu, a stil koji dominira na ulicama Pariza i Milana su čarapa čizme i kožna torba u kombinaciji crvene i roze boje.

Da li ste vi spremni ovoliko da eksperimentišete?

Sve slike najlepših torbi, čizama i cipela za zimu pogledajte u FOTO galeriji!

Izvor: Lepa & srećna 

LepaiSrecna Ove cipele i torbe su apsolutni HIT za zimu 2018 - pogledajte šta moderne žene nose!