Ešli Grejem je plus sajz manekenka koja je stekla svetsku slavu! Javnost je navikla na njene provokativne slike, ali sve je iznenadilo ono što je uradila manekenkina mama, piše Lepa & srećna.

PROČITAJTE JOŠ: DAMA SA OBLINAMA KOJU NIKO NE ZABORAVLJA: Evo kako plus sajz manekenka Ešli Grejem izgleda sjajno na svakoj slici (FOTO)

Tridesetogodišnja manekenka već godinama važi za damu koja najbolje promoviše lepotu bez obzira na veličinu. Tako je pokazala kako i žene se viškom kilograma mogu da budu zanosne i atraktivne, ali ovoga puta je pomerila još jednu granicu.

Naime, Ešli već godinama radi kao model kupaćih kostima, a nedavno joj se na jednom fotografisanju u bikiniju pridružila mama Linda (53). Mama je pozirala pored ćerke u bikiniju sa tračicama, a mnoge je iznenadila njena izjava da je prvi put u životu obukla ovakav kupaći.

Ešlina mama kaže da dvodelni kupaći kostim nije obukla u poslednjih 30 godina, sve dok je prošlog leta Ešli nije odvela na letovanje na Bali. Međutim, ni tada to nije bio ovaj provokativni model tankih bretela. Ali, ovoga puta je odlučila da ispuni ćerkinu želju i pozirale su zajedno u bikiniju, mama u roze, a Ešli u bikiniju sa cvetnim dezenom.

Ešli je objavila sliku sa mamom na Instagramu i objasnila koliko joj je njena podrška pomogla tokom uspona i padova u karijeri, a istakla je i zašto je želela da se slika sa majkom u bikiniju.

"Ovim slikama želim da ohrabrim žene koje su u godinama kao moja mama da se osećaju lepo u jednodelnom, dvodelnom kupaćem ili bikiniju. Verujem da je lepota iznad godina, boje kože ili veličine, i to nije samo trend. U svakom delu svog života zaslužujete da se osećate prelepo," izjavila je lepa Ešli.

Izvor: Lepa & srećna