Navikli smo da Kejt Midlton izgleda savršeno u svakoj prilici i da njene modne kombinacije oduševljavajnu žene širom sveta, ali ovoga puta engleska princeza nije očarala modne kritičare, piše Lepa & srećna.

PROČITAJTE JOŠ: Trudna Kejt Midlton odlučila da skine verenički prsten: svi su pogrešili, razlog nisu otečeni prsti!

Kejt Midlton i princ Vilijam su na turneji u Švedskoj, gde su posetili školu, sastaju se sa prijateljima i odlaze na različite kulturne svečanosti. Svi su oduševljeni kako Kejt izgleda tokom trudnoće i mnogi komentarišu koliko blista, naročito kada se jasno nazire trudnički stomak. Međutim, haljina koju je izabrala za ceremoniju predstavljanja švedske kulture razočarala je mnoge dame.

Kejt je ovoga puta obukla haljinu modnog brenda Erdem. To je britanski i kanadski modni brend koji takođe voli da nosi i nova engleska princeza Megan Markl. Reč je o plavoj haljini od pliša sa utkanim dezenom. Haljina je strukirana, a rukovi su zvonasti, a na krajevima je plavi pliš bez dezena. 

Mnogi su komentarisali da je ovo prvi modni promašaj Kejt Midlton, da ih haljina podseća na zavesu i da joj je lepše stajala krem haljina koju je nosila prethodnog dana.

Ova haljina po navodima medija košta 2690 funti, a sa njom Kejt je iskombinovala crne sandale, kosu je skupila u punđu, a od nakita se odlučila za viseće minđuše.

Kako se vama sviđa ova haljina Kejt Midlton?

Sve slike Kejt u plavoj haljini od pliša pogledajte u FOTO galeriji!Izvor: Lepa & srećna

LepaiSrecna Kejt Midlton je poznata kao dama sa besprekornim stilom, zato su se svi šokirali kada su je videli u ovoj haljini!