Naime, na otvaranju novog krila u jednoj londonskoj bolnici 17. januara 2018. godine, Kejt se pojavila bez svima poznatog prstena s plavim draguljem koji je svojevremno nosila princeza Dajana, pišeLepa & Srećna. Mediji su već počeli da nagađaju, mnogi misle da su prsti omiljene britanske trudnice već previše otečeni.

PROČITAJTE JOŠ: ŽENE NA INTERNETU VODE MODNI RAT ZBOG ENGLESKIH PRINCEZA: pogledajte ko ima lepši kaput - Kejt Midlton ili Megan Markl?

Međutim, istina je sasvim drugačija! Naime, pravila bolnice u Grejt Ormond Stritu nalažu da posetioci nakit svedu na minimum pa ih je i vojvotkinja od Kembridža poštovala bez pogovora.

PROČITAJTE JOŠ: ŽENE SU POLUDELE ZA HALJINOM NOVE ENGLESKE PRINCEZE: pogledajte kako izgleda verenička haljina Megan Markl (FOTO)


Inače, u ovoj važnoj prilici, Kejt je ponovo pokazala i osećaj za skromnost, izborom jednostavnog crvenog kaputa brenda Boden koji košta svega 220 funti. Mada iz kraljevske kuće, Kejt je odabrala marku popularnu među ženama srednje klase i, kao i mnogo puta do sada, pokazala koliko je važniji model nego cena. A najlepši ukras bio je njen osmeh kojim se svojski trudila da oraspoloži najmlađe pacijente u novootvorenom krilu bolnice.

PROČITAJTE JOŠ: NIKAD NIJE BILA KRUPNIJA, A STOMAK JE PRVI PUT JASNO VIDLJIV: pogledajte kako TRUDNA Kejt Midlton nosi dva HIT zimska kaputa (FOTO)

Izvor: Lepa & Srećna