Elegantna haljina neophodna je u ormanu svake žene, a evo koje svečane i elegantne haljine će biti najveći HIT za proleće, piše Lepa & srećna.

Na Nedelji mode u Parizu modne kreacije su mamile uzdahe modernih dama iz publike. Tako su mnogi bili opčinjeni revijom britanske modne kuće Ralf i Ruso, prvoj britanskoj kući koja je u poslednjih 100 godina pozvana da se predstavi na Nedelji mode u Parizu.

PROČITAJTE JOŠ: OVE 3 BOJE ODEĆE SU PRAVI HIT ZA PROLEĆE 2018: evo kakvu garderobu svaka moderna žena treba da ima u sledećoj sezoni

Haljine ove modne kuće nose svetski poznate dame, poput Penelope Kruz, Anđelina Džoli, Bela Hadid, Bijonse, Selin Dion i Kendal Džener. Ove dame će sigurno na svečanostima nositi jednu od sledećih haljina, a ne sumnjamo da ćete i vi biti oduševljeni kada vidite savršen efekat elegancije.

Uglavnom se ističu dugačke haljine, a od boja dominiraju roze, siva i bela. Ne očajavajte ako niste ljubitelj ovih nijansi, jer se u određenim kreacijama ističu i haljine u žutoj, crnoj i zelenoj boji. Svaka haljina na sebi ima neštio upečatljivo, kao što su detalji od krzna, perle, šljokice ili neobičan oblik u predelu dekoltea. Detalji od perja su takođe veliki HIT, ali naročito su popularne haljine od lepršavog tila.

Pogledajte sve slike svečanih haljina u FOTO galeriji!

Izvor: Lepa & srećna

LepaiSrecna Ove haljine će nositi Penelope Kruz i Anđelina Džoli, a evo koje su najlepše svečane haljine za proleće 2018!