Severina voli da nosi kreacije modne kuće Balensijaga. Njihove čizme s kariranim dezenom nosila je u spotu za pesmu "Kao", a tim izborom izazvala je malu raspravu na svom službenom Instagram profilu. Njene nove štikle iste modne kuće nisu izazvale raspravu, samo divljenje.

PROČITAJTE JOŠ: DA LI JE SEVERINA NAPRAVILA VELIKU MODNU GREŠKU: kako se vama sviđa ovaj stil popularne pevačice? (FOTO)

Kako piše na službenoj web stranici Balensijage, ovaj prekrasan model ciklama boje sa svetlucavim detaljima ima efekt slomljene potpetice koji se izražava u tome da sama štikla stoji ukoso, odnosno nije ravno postavljena kao što je običaj kod klasičnih modela.

Kliknite OVDE da pogledate kako izgledaju Severinine cipele sa slomljenom štiklom!

Објава коју дели badgalriri (@badgalriri) дана 18. Сеп 2016. у 5:00 PDT

PageBreak

Nekoliko različitih modela Balenciaga štikli i čizama sa ovim efektom ima i Rijana koja do sada nije viđena u ovom, ali je sličan s ravnom potpeticom nosila u editorijalu za CR Fashion Book magazin Carine Roitfeld.

PROČITAJTE JOŠ: SEVERINA NOSI NAJLEPŠE SANDALE ZA SVEČANE PRILIKE: svi su šokirani koliko je pevačica dala novca za ovu obuću (FOTO)

S obzirom na to da ima afiniteta prema ovom tipu štikli, sigurno smo da bi Rijana Severinine štikle rado "ukrala" iz ormara, ili je Severina pozajmila malo stila od Rijane.

Објава коју дели Severina Kojic (@severina) дана 18. Јан 2018. у 2:25 PST

Prilagođeno sa: Zadovoljna