Princ Hari i njegova verenica, američka glumica Megan Markl (36), otputovali su u Vels po službenoj dužnosti!

PROČITAJTE JOŠ: KOJA SE LEPŠE OBLAČI - KEJT MIDLTON ILI MEGAN MARKL: 3 glavne modne razlike između dve engleske princeze (FOTO)

S obzirom na interesovanje koje izazivaju njene odevne kombinacije, nema sumnje da je Megan Markl nova modna zvezda.

Britanci jednostavno ne mogu dočekati njeno pojavljivanje buduće vojvotkinje pa ih je razveselilo novo službeno putovanje Megan i princa Harija. 

PROČITAJTE JOŠ: OVAKAV POKLON KRALJICA ELIZABETA NIJE OČEKIVALA: svi su bili iznenađeni kada je Megan Markl ovaj poklon dala kraljici (FOTO)

Verenici su otputovali u Vels i tamo se družili s okupljenim građanina. Nakon toga učestvovali su na dečijem času plesa u jednom lokalnom centru, a zatim su posetili dvorac Cardiff.

Lepa Meganpruvlačila je pažnju u vrlo jednostavnoj, ozbiljnoj i pomalo strogoj odevnoj kombinaciji sastavljenoj od klasičnih crnih pantalona, majice od tvida i crnih čizmi. Crni kaput Stelle McCartney i zelena torba brenda Demellier sjajno su se uklopile u ovo pomalo strogo izdanje za koje kraljica Elizabeta II. sigurno neće imati nikakav prigovor.

Sve slike modne kombinacije Megan Markl pogledajte u FOTO galeriji!


Izvor: Zadovoljna

LepaiSrecna Mnogi su komentarisali kako se Megan Markl ne oblači kao princeza i da krši pravila kraljevske porodice, ali njena nova modna kombinacija potpuno će vas iznenaditi!