"Da li je ovo kolekcija za devojčice? "Ovo je ružno da ružnije ne može biti" i "Potrošila je 4000 dolara a izgleda kao moja lutka kojoj sam oslikala haljinu maminim karminom... " 

To su samo neki od komentara kojim je Internet obasuo Melaniju Tramp zbog toalete koju je odabrala za doček Nove  2018. godine u rezidenciji na Floridi Mar-a-Lago, piše Lepa & Srećna.

PROČITAJTE JOŠ: OVAKAV STIL NISMO OČEKIVALI OD PRVE DAME AMERIKE: oduševiće vas zavodljiva haljina i luksuzne štikle Melanije Tramp (FOTO)

Haljina pripada kolekciji modne kuće "Erdem", a sašivena je luksuznog svilenog satena. Model u stilu četrdesetih godina prošlog veka odlikuju neobični "miš" rukavi i visok izrez oko vrata. 

I dok jedni tvrde da kroj haljine odlično naglašava uzan struk bivše manekenke Melanije, drugi kritikuju izbor boja haljine i salonki: "previše pink!"

Modni kritičari su ostali podeljeni i kad je reč o oceni ukupnog stila supruge predsednika Donalda Trama u 2017. godini. Mnogi kažu da se uzalud trudila da od rukava načini "modni detalj broj 1", težeći nasilnoj originalnosti za koju nema dovoljno osnova. Tome u prilog govori i slika sa Tvitera kojom je Melanija čestitala Božić - na kojoj je filterom dodata komična kapica Deda-Mraza.

PROČITAJTE JOŠ: MELANIJA TRAMP - NAJLEPŠA MODNA IZDANJA U 2017. GODINI: spektakularna odeća kojom je Prva dama Amerike sve modne ikone ostavila u senci (FOTO)

Drugi podsećaju da je čitave godine punila stupce modnih vesti, jer nije činila ustupke a ipak uspevala da izbegne ozbiljne stilske gafove.

Kako se vama dopada izbor Melanije Tramp za doček Nove godine?

Pogledajte galeriju slika i prosudite sami...

Izvor: Lepa & Srećna

LepaiSrecna Haljina vredna 4000 dolara koju je Prva dama Amerike Melanija Tramp obukla za doček Nove godine izaziva brojne negativne komentare...