JelenaTomašević (34) ne krije da odlazi na "vampirsketretmane", koji su u poslednjih nekoliko godina postali hit u svetu.

PROČITAJTE JOŠ: JELENA TOMAŠEVIĆ PRVI PUT OBJAVILA SLIKU SA ĆERKOM: mala Nina izgleda kao princeza, a ceo Instagram je oduševljen porodičnom fotografijom (FOTO)

Pevačica je progovorila o odlasku na iste, kao i o razlozima zbog čega praktikuje ovakav tip negekože, koja je, kako kaže, jako važna i upotpunjuje ono što je svakoj ženi majka priroda dala.

"Ne volim da koristim termin "vampirskitretman", ne zvuči mi lepo, to je PRP, iliti kako ja radije kažem plazma lifting. To je prirodan način regenereacije kože, a radi se jednom u mesec dana, tri meseca zaredom", započela je supruga glumca Ivana Bosiljčića, pa dodala:

"Koža je posle njega svežija, zdravija i glatka kao svila. Volim i da uradim hemijski piling, kako bih lepo očistilakožu, kao i mezoterapiju", otkrila je Tomaševićeva.

Ovu metodu prva je počela da koristi starleta KimKardašijan, a onda su i naše poznate ličnosti počele da primenjuju ovu metodu podmlađivanja.

Izvor: Story/Kurir