Ivanka Tramp (35) je pokazala da se savršeno snalazi u svetu mode, ali njena haljina za Novugodinu ostavila je bez teksta ceo svet, piše Lepa & srećna.

Ivanka se sa decom i suprugom pojavila na novogodišnjojzabavi koju je organizovao njen otac, ali niko nije mogao da veruje šta je ćerka američkog predsednika Donalda Trampa obukla. 

PROČITAJTE JOŠ: IVANKA TRAMP PRKOSI MELANIJI: da li je predsednikova ćerka namerno obukla najjeftiniju haljinu u Americi? (FOTO)

Ivanka je obukla usku crnu haljinu sa metalik plavim dezenom koji predstavlja pravu igru geometrije. Haljina ima duboki šlic, a gornji deo je otvoren sa strane sve do struka. Mnogi su komentarisali da je Ivanka sa ovim provokativnim stilom previše otkrila i da joj takav izbor odeće ne priliči, dok su mnoge žene oduševljene što je ćerka predsednika prešla granicu svedenog i klasičnog. Uz haljinu Ivanka je izabrala otvorene crne sandale, a kao savršeno uklopljen detalj iskoristila je viseće minđuše sa plavim elementima.

Da li je previše provokativno ili ne, o Ivankinoj haljini priča ceo svet, a mlada dama je možda na kratko uspela da skrene pažnju i sa haljine svojh maćehe Melanije koja je takođe podigla prašinu.

Kakvu je haljinu Melanija Tramp obukla za Novu godinu pogledajte OVDE!

Sve slike Ivanke Tramp za Novu godinu pogledajte u FOTO galeriji!


Izvor: Lepa & srećna

LepaiSrecna Nikada je niste videli u ovakvom izdanju, a evo šta je Ivanka Tramp obukla za Novu godinu!