Prvo zajedničkopojavljivanje u javnosti KejtMidlon i MeganMarkl izazvalo je lavinu različitih komentara širom sveta, a žene ne mogu da se osluče koja se engleska princeza lepše oblači, piše Lepa & srećna.

PROČITAJTE JOŠ: ŽENE SU POLUDELE ZA HALJINOM NOVE ENGLESKE PRINCEZE: pogledajte kako izgleda verenička haljina Megan Markl (FOTO)

Megan je za tradicionalnu božićnumisu obukla klasičan bež kaput na vezivanje  "A" kroja. Iako je klasičan, Megan je ovaj stil upotpunila sa braon čizamama i torbom, a poseban pečat ostavio je šešir u istoj nijansi sa spiralnim ukrasom.

Vidi se da je Megan princeza od stila koja pažljivo zna koju garderobu da do odabere za svaku priliku, ali šta je obukla Kejt?

Mnogi su stajling KejtMidlton kritikovali, dok su neki podržavali što je princeza ostala dosledna svom jednostavnomstilu. Kejt se pojavila u kariranomkaputu u zelenim i crvenim tonovima, bojama praznika, obula je crne špic cipele na štiklu koje u poslednjoem periodu baš često nosi, a na glavi je imala šubaru.

Mnogi kažu da je Kejt postala pomalo dosadna sa ovakvim kombinacijama odeće, dok neki ističu da Megan nikada neće moći da dosegne stil Kejt Midlton.

Šta vi mislite - koja engleska princeza se lepše obukla? 

Sve slike engleskih princeza Kejt i Megan pogledajte u FOTO galeriji!


Izvor: Lepa & srećna

LepaiSrecna Kejt Midlton je ostala dosledna svom stilu, ali je Megan pokazala da ume vešto da se izbori sa modnim trendovima! Pogledajte i odlučite koja princeza se lepše oblači!