Dragana Katić važi za jednu od najlepših voditeljki u Srbiji, ali nećete verovati kako je izgledala pre 22 godine, piše Lepa & srećna.

Dragana Katić je na pragu 53. godine, ali ona je pravi uzor kako jedna dama treba da nosi godine. Voditeljka ne dozvoljava da se godine odraze na njen izgled i energiju, a često sa obožavaocima na Instagramu podeli tajne za lepotu i vitak stas.

PROČITAJTE JOŠ: DRAGANA KATIĆ IMA HIT FRIZURU ZA ZIMU: najlepše lokne i ofarbana kosa u stilu popularne TV voditeljke (FOTO)

Međutim, ovoga puta se pojavila fotografija koja je mnoge ostavila bez teksta. Naime, Dragana je objavila fotografiju na kojoj se vidi kako je izgledala pre 22 godine i kako izgleda sad, a razlike skoro i da nema!

Osim što se moda promenila i što je promenila boju kose, Dragana i dalje izgleda zanosno kao na fotografiji kada je imala 30 godina. 

Da li je reč o skupim trermanima lica, estetskoj hirurgiji, pravilnoj ishrani, genetici ili konstantnom negovanju, ne znamo, ali znamo da voditeljka i dalje može da se pohvali savršenim izgledom.

"Kažu da vreme oživi kada satovi stanu, ali fotografije su tu da nas podsete da vreme niko nije zaustavio. Tako je i mene ova slika podsetila da je prošlo '' samo'' 22 godine," napisala je TV voditeljka u opisu fotografije.

Izvor: Lepa & srećna