Momenti ovekovečeni ispred kuće Frogmor, privatne kraljevske rezidencije dvorca Vindzor, jasno su prikazivali romantičnu kreaciju, krojenu po meri buduće vojvotkinje, piše Elle.

PROČITAJTE JOŠ: NIKAD NIJE BILA KRUPNIJA, A STOMAK JE PRVI PUT JASNO VIDLJIV: pogledajte kako TRUDNA Kejt Midlton nosi dva HIT zimska kaputa (FOTO)

Proslavljeni modni fotograf Aleksi Lubomirski odgovoran je za veličanstveni trenutak. Princ Hari i njegova izabranica Megan Markl, ako i ostatak planete, apsolutno su očarani.

Još veću pažnju javnosti privukla je kreacija koju je ponela Megan Markl za ovu priliku. Za ovu ručno rađenu haljinu izdvojeno je 56 hiljada funti i povodom toga je izdato zvanično saopštenje iz Kensington palate - da je kupljena u privatnoj režiji.

Mnogi modni analitičari nisu očekivali da će buduća mlada izabrati komad koji potiče iz kolekcije jesen/zima 2016, sa dramatičnim, ali i smelim modnim tvistom. Ipak, svi joj upućuju veliki aplauz zbog smelog i hrabrog stilskog poteza i sa nestrpljenjem očekuju kako će izgledati na venčanju i da li će i tom prilikom odstupiti od tradicije.

Naime, neobična "couture" kreacija britanskog dua sastoji se iz dva sagmenta - gornjeg, prozirnog dela na kome su prišivene zlatne aplikacije u vidu diskretnih grančica sa laticama i duge suknje u kombinaciji tila i svile sa malim, naizmeničnim karnerima.

Sve slike sa veridbe pogledajte u FOTO GALERIJI!


Izvor: Elle

LepaiSrecna Megan Markl se nedavno verila za engleskog princa Harija, a pogledajte kako je izgledala raskošna haljina vredna više od 60.000 evra!